25 Temmuz 2012 Çarşamba

Pinkberry

Ben bir dondurma aşığı olarak buraya tek kelime ile bayıldım. Sloganı "Sağlıklı, yağsız, dondurulmuş yoğurt " ama açık büfe abur cuburları görünce pek sağlıklı tarafı kalmıyor :) Olay kısaca şöyle; ilk önce yoğurdunuzu seçiyorsunuz, sade ( ki sağlıklı dedikleri bu ) , çikolatalı ( ki benim aşık olduğum bu ), hindistan cevizli, karpuzlu, tropikal meyveli ve yeşil çaylı sonra taze meyvelerin, çıtır toplu nutellanın, browni ,gofret ,kurabiye , jelibon, çeşitli çikolataların olduğu açık büfesinden istediğinizi yoğurdunuz üzerine koyduruyorsunuz daha da yetmezse çikolata sos, bal veya karamel sosla daha da kalorili hale getirip mideye indiriyorsunuz. İnanılmaz lezzetli ve çılgın bir şey. Oraya her gittiğimde kendimi çocuk gibi hissetmekte ayrı bir güzellik. Ayrıca değinmeden geçemeyeceğim çalışan personel çok eğlenceli yaptıkları işle eğleniyorlar sanki fiyatlara gelince orta boy dondurma 8 TL :)


2 yorum:

  1. Merhaba Duygu Hanım,

    Mağazamızı ziyaret etmenize ve ürünlerimizi beğenmenize çok sevindik. Yazınızı büyük bir keyifle okuduğumuzu belirtmek ister; sizleri tüm mağazalarımızda ağırlamaktan her zaman mutluluk duyarız.

    Pinkberry keyfinizin daim olmasını dileriz :)

    Saygılarımızla,

    Deniz Kaya
    Pinkberry Türkiye

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlginiz ve güzel yazınız için çok teşekkür ederim. Ne kadar kurumsal ve müşteri memnuniyetine önem veren bir firma olduğunuzu bir kere daha görmüş oldum çok teşekkürler tekrardan :)

      Sil